Så er der indgået forlig

3. november 2012

Færdiggørelsen af fælleshuset har trukket ud. Vi har nemlig været uenig med bygherren om en hel del forskellige forhold, som har krævet en afklaring. Nu kan vi heldigvis ligge uenighederne bag os, for efter lange og nervepirende diskussioner og forhandlinger har vi nu indgået forlig.

Nu er håndværkerne igen i gang i fælleshuset og vi håber på at vi kan indvie huset med et brag af en nytårsfest. Vi får se …

Processen bag forliget har trukket tænder ud. Det har både været udfordrende og frustrerende. Vi har skulle blive enige og træffe beslutninger om svære spørgsmål på et tidspunkt, hvor vores fællesskab stadig er meget nyt. Det har været lærerigt. Netop derfor er det en stor glæde, at forliget endelig er faldet på plads.

Men imellem alle møderne og forhandlingerne har der også været tid til sjove ting. Mange er blevet bidt af mountainbike-cykleri, for der er nogen virkelig gode spor i Himmelev skov. Vi har også holdt arbejdsdage, hvor vi har plantet buske og lavet bålplads. Og Halloween-feste var både sjov og skræmmende!

 

Skriv en kommentar