Nye bofæller

11.september 2012

Bofællesskabet har fået to nye bofæller nemlig Guldklump og Buster, hvis heldige ejerinder Karla og Astrid, samt alle andre af bofællesskabets børn er meget begejstrede for. Her er det Tilde og Idun, der hilser på dem.

Købsaftalerne for nr. 58 og 60 er også faldet på plads og vi glæder os derfor til at endnu to familier flytter ind i løbet af efteråret. Der er nu kun en ledig bolig tilbage, så tøv ikke med at kontakte os, hvis I overvejer om det er noget for jer.

 

3 Responses til “Nye bofæller”

 • For startups and new businesses, it is best for them to get a
  free version as this means that they don’t have any cost associated with them.
  That way, people whoo aree researching thekr own ancrstors can in fact hit upon your data
  and make it easier for both of you to connect and interlink your knowledge about your family tree.
  The administrator also manages any supports available on the
  site, emails, and manages the users of the site.

 • Together with every little thing which appears to be developing inside this particular subject material, your perspectives happen to be relatively radical. However, I beg your pardon, because I do not give credence to your entire idea, all be it exciting none the less. It looks to us that your commentary are generally not totally justified and in actuality you are generally yourself not thoroughly certain of your point. In any event I did appreciate examining it.

 • Hanne Kjær Jørgensen:

  Hej!
  Vi er interesserede i at besøge jer og evt. at købe bolig hos jer. Hvad er pris og størrelse på huset?
  Vi er 5 personer: Jesper (43 år) som er snedker, Hanne (43 år) som er spildevandsingeniør, Marcus: 11 år, Oliver 9 år og Josefine 3 år. Vi savner at bo i et bofællesskab, da vi bor på det åbne land med udsigt til marker (i Herringløse), og desuden synes vi, at vi bor for dyrt.

  Vi er meget ressourcestærke og er klar til at hjælpe med praktisk arbejde i have og fællesomgivelser. Hanne er meget aktiv i skolebestyrelse (på Lindebjergskolen i Gundsølille).

  Vi glæder os til at høre fra jer!

  Mange hilsner Jesper og Hanne (mobil 29 72 26 58)

Skriv en kommentar