Bålhygge og spændende planer om fællesarealerne

6. august 2012

Vi indledte weekenden med lidt hyggeligt spontant bålhygge efter børnene var lagt i fredags. Vi har endnu ingen bålplads, men et stort støbejernsfad, kan også bruges.

Weekenden blev afsluttet med et møde i udearealsgruppen, der er i gang med at udarbejde et forslag til hvordan ønsker som sandkasse, legehus, parkour-bane, trampolin, redskabsskur, cykelskur, tørreplads, kompost, høns, kaniner, bålplads og køkkenhave bedst placeres på grunden. 11. august skal vi nemlig holde fælles workshop, hvor vi skal konkretisere planerne endnu mere, for i løbet af efteråret at afholde nogle arbejds- eller forbedringsweekender, hvor der skal bygges og plantes.

Der er mange planer og vi når langt fra det hele i år, men fint skal det nok blive… med lidt tålmodighed :-)

5 Responses til “Bålhygge og spændende planer om fællesarealerne”

Skriv en kommentar