Eftermiddagskage og sommerstemning

29. juli 2012

I de sidste uger har vi været mange, der har haft ferie. Langhusene har derfor vrimlet med legende børn og der har været herligt mange spontant opstået sociale arrangementer. Det har været dejligt for alle, store som små, at lære hinanden endnu bedre at kende.

Denne søndag var der nogen, der havde bagt kage og rygtet spredte sig hurtigt.

I midten af juli flyttede familie nr. 13 ind og der er nu tre boliger tilbage.

I løbet af sommeren er vi også mange, der har haft travlt med at bygge terasser og så småt plante lidt i haverne. Det er blevet rigtig fint og især nu hvor græsset også (langt om længe) har sat et stopper for “jord- og mudderfesten”.

Vi venter dog stadig på at fælleshuset bliver færdiggjort, men kan i mellemtiden konstatere at vi på trods af dette, alligevel har fået opbygget en masse fællesskab.

Skriv en kommentar