Hvad skal vi hedde?

25. maj 2012

På ganske få dage er fælleshuset skudt i vejret og det tegner sig til at blive rigtig flot. Højt og stort, men på den rigtige måde.

Lige nu knokles der også med at færdiggøre udearealerne. Der er kommet asfalt på parkeringspladsen, men vi venter stadig utålmodigt på, at der bliver sået græs. Det skal ikke være nogen hemmelighed at vi er trætte af jord og byggestøv og længes efter græs under de bare tæer. Men vi må vente lidt endnu.

Ikke desto mindre hygger vi os herude. Børnene har allerede lært hinanden at kende på kryds og tværs. Vi har set, at det med at hente hinandens børn i en svæver vending ikke kun var en drøm og vi glæder os hver dag over spontane små og store sociale sammenrend i og omkring vores huse.

En af de ting, der diskuteres en del for tiden, er hvad bofællesskabet skal hedde. Bæredygtigt Bofællesskab går bare ikke rigtig i længden!

Lige nu kan man derfor se en masse navneforslag blafre i vinden under et af vores metro-kastanjetræer. Der er forslag fra både børn og voksne og på mandag går det løs med at kåre en vinder.

- og husk. På mandag er der også åbent hus kl 12-13. Kom forbi, hvis du er nysgerrig og vil se en af de 3 sidste ledige boliger og møde nogen af os.

Skriv en kommentar