En måned siden vi overtog – og en udflugt i anledning af 1. maj

1. maj 2012

Det er nu ved at være en måned siden vi de fleste af os overtog vores boliger. De fleste flyttekasser  er pakket ud, børnene er startet i institution og vi er ved at vende os til livet herude.

I morgen overtages den første bolig i A-bloggen og til weekenden flytter endnu to familier ind.

Vi mangler stadig vores fælleshus, som vi håber vil blive færdigt i løbet af sommeren. Men så længe kan vi ikke vente på fællesspisningen. Derfor har vi startet en lille turnus, hvor vi opdelt i 4 hold spiser sammen 3 familier af gangen i tre uger, hvorefter man skifter hold. Første “fællesspisning” blev afholdt i sidste uge og det var en stor succes. Det lader også til at det er helt fint for børnene at få en blød start inden vi alle er samlet i fælleshuset.

På trods af at grunden unægtelig stadig ligner en byggeplads, at græsset lader vente på sig og at jorden i regnvejr forvandler sig til en enorm mudderpøl, er humøret højt. Den primære årsag til det, er selvfølgelig os selv og hinanden. Der er god kemi herude, det er dejligt at se at børnene knytter sig til hinanden og engagementet er stort hos de voksne.

Da 1. maj er institutionslukkedag i Roskilde, var vi mange hjemme i dag. Vi tog derfor på udflugt til en fin bålplads i Himmelev Skov med snobrødsdej og madkurv. Det blev en super dag. Dejligt at blive bedre kendt med hinanden, med området og naturen i nærheden.

 

3 Responses til “En måned siden vi overtog – og en udflugt i anledning af 1. maj”

 • Noah:

  No traffic to your site means no sales which meahs no money for you.

  The gap of time between two modules sometimes bore other
  members. Large canvas prints are efficient way to pull your target towards your business.

 • Notice that in lengthy run, it might all eventually end up as dust.
  And articles don’t always really need to be free. That iss over 2.5 million potential best speaking gigs per weeks.

 • Success Methhods An Online Marketing Agency

Skriv en kommentar